Rubriky
Aktuality Vydry

Praha plná strašidel

První akcí nového roku byla Praha plná strašidel. 

V pátečních odpoledních hodinách jsme s vlastnoručně upečenými buchtami odcestovaly do Prahy, kde jsme se ubytovaly v nádherné klubovně na Křížku. Jádrem klubovny se stal fotbálek, který jsme hrály celý večer. Avšak po večerce se přihodila strašlivá věc: strašidla ukradla naše buchty na snídani. A proto jsme vylezly ze spacáků a šly si je ven vydobýt zpět. To se nám i za značně větrného počasí povedlo, a tak jsme mohly s klidným srdcem znovu ulehnout.

Druhý den při snídani zmizela první část buchet, takže jsme se plné energie vydaly hrát ruskou schovku. Poté jsme si zasoutěžily v show Co na to skauti a následovala chvíle klidu a obídek. Odpoledne jsme se ve skupinkách konečně vydaly na to hlavní – a to oblíbený závod Prahou plnou strašidel. Každá skupinka zvolila cestu, jaká jí vyhovovala, od metra po pěší výlet. Na břehu Vltavy bylo odstartováno a my našly opět spoustu strašidel v pražských ulicích. Po vyčerpávajícím závodě nás čekala divoká cesta tramvají zpět na klubovnu, kde jsme si daly večeři a následně hrály fotbálek i ruskou schovku. Zalehly jsme docela pozdě, ale tak to holt někdy bývá…

V neděli nás tedy čekalo velmi pomalé ráno, dojedení buchet a menší úklid klubovny. Krátce po desáté jsme se vypravily na Hlavák odkud jsme odjely zpět do Nováče.

Už se všechny těšíme na příští rok, až si zase pořádně zazávodíme (a zahrajeme fotbálek :D).

Autor článku: Anežka Staňková – Pulec